11.5. torstai

07.00–09.00 Aamupalaa työmatkapyöräilijöille
Laikunlavalla
Tampereen polkupyöräilijät sekä Kauppakeskus Ratina tarjoilevat aamupalan työmatkapyöräilijöille. Kahvia, teetä ja sämpylöitä tarjoillaan niin kauan kuin niitä riittää. Lisäksi tarjolla on keväthuoltoa työmatkalaisten pyörille. Huollon tarjoaa Pyörähuolto Tre Cycle.

17.00–19.00 Hiedanrannan kulttuuripyöräily
Lähtö Laikunlavalta
Tervetuloa tutustumaan vasta avautuneeseen Hiedanrantaan ja nopeasti muuttuvaan Niemenrantaan. Tutustutaan matkalla ja alueella moniin mielenkiintoisiin kohteisiin. Ajellaan rauhallisesti vaihtelevilla teillä ja ajokelpoisilla poluilla. Säänmukainen varustus. Noin 15 km reitillä on mäkiä ja mahdollisesti portaitakin. Kesto 2–3 tuntia.

17.30–19.00 Kaupunkiajokoulutus
Lähtö Laikunlavalta
Kaupunkiajokoulutuksessa käydään läpi tärkeimmät pyöräilijää koskevat liikennesäännöt ja ajataan opastettu koulutuslenkki keskustan tuntumassa.Kokoonnutaan Laikun lavan äärellä noin puolen tunnin teoriaosuuteen ja ajellaan vajaa tunti pyöräteillä ja kaduilla.

18.00–20.00 Pyöräilyseminaari
Yliopiston Linna-rakennuksen Väinö Linna-salissa.
Petteri Pyrrö pitää esitelman aiheesta “Pyöräily on monipuolinen kuntoilumuoto” ja Tampereen sähkölaitoksen Paavo Knaapi pitää esityksen aiheesta ”pyöräliikenteen huomioiminen työmaajärjestelyissä”. Lopuksi yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä illan aiheista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *