13.5. lauantai

10.00 Kaupin Kanuunoiden vakiolenkki
Lähtö Mustalahden satamasta.
Maantielenkki, vauhti n. 30 km/t; matka 100 – 140 km; kesto 4 – 5 tuntia. Kahvitauko lenkin puolivälin paikkeilla. Aktiiviharrastajille ja hyväkuntoisille.

10.00 – 15.00 Kirkkopyöräily
Kolme eri lähtöpaikkaa.
Kirkkopyöräily on pyöräretki Pyhäjärven ympäri, jota rytmittää hengähdys- ja evästauot kirkoilla ja kappeleilla. Pituutta kierroksella on yhteensä noin 42 kilometriä ja matkan on suunniteltu kestävän noin viisi tuntia. Aamupäivästä kello 10 lähtee liikkeelle kolme pyöräilyryhmää; Tampereen Aleksanterin kirkolta, Pirkkalan kirkkoveräjältä ja Nokian kirkolta.Pyöräilyporukoita vetävät pyöräilyseura Kaupin Kanuunoiden jäsenet.
Reitti on uudistettu ja mukaan on otettu uusia kohteita. Pysähdyspaikoiksi on valittu aloituspaikkojen lisäksi monille tuntematon Pitkänniemen sairaalakirkko, Gaddin hautakappeli Raholassa sekä Lielahden ja Kalevan kirkot. Kalevan kirkon suntiot ovat luvanneet pyöräilijöille mahdollisuuden nousta ihailemaan Tamperetta kirkon tornin korkeuksista.
Osallistumismaksu 5€, nuorille ilmainen.
Lisätietoa: https://tampereenseurakunnat.fi/kirkkopyoraily
Ilmoittautuminen onnistuu täällä.

12.00 Pyhäjärvi-pyöräily
Lähtö Laukontorilta.
Riksaretki Pyhäjärvenretille vanhusten kanssa. Reitkelle on lähdössä 6-7 riksapyöräkuntaa. Mukaan retkelle pääsee osallistumaan myös omalla pyörällä. Retki alkaa Hopelinjojen laivamatkalla Laukonkartanoon. Menopaluu laivalla maksaa lounaan kanssa noin 60€ ja ilman lounasta noin 30€. Yöpyminen omakustanteisesti Viinikanniemen leirintäalueella (http://www.viinikanniemi.com) Lisätiedot: mira.kokko@pyoraliitto.fi tai 0451141044

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *