5.5. lauantai – Pyöräilyviikon avaus ja Pyörä kuntoon -päivä

10.30 -> Maksuttomia sisäpyöräilytunteja Tampereen GOGO:ssa

10.30 THE TRIP 40, GOGO Park

11.00 SPINNING 55, GOGO City

12.00 SPINNING 30, GOGO Hermia

12.30 SPRINT 30, GOGO Hermia

17.15 THE TRIP 40, GOGO Park

Tule tutustumaan maksutta spinning, trip ja sprint tunneille eri GOGO:hin! Lue lisää: http://gogo.fi

10.45 Kaupin Kanuunoiden vakiolenkki
Lähtö Mustalahden satamasta.

Kaksi ryhmää: Pitkä lenkki ja Tosi kevyt. Pitkän kohderyhmää ovat aktiiviharrastajat ja hyväkuntoiset. Tosi kevyt sopii aloitteleville ja leppoisaa lenkkiä haluaville sekä hyvänkuntoisille hybridi -tai fitnesspyörillä ajaville.

Pitkä lenkki ajaa 100-140 km, kesto 4-5 h, keskinopeus n. 30 km/h. Tosi kevyt ajaa 50-70 km, kesto 3-4 h, keskinopeus n. 23 km/h. Molemmilla lenkeillä omakustanteinen kahvitauko puolivälin paikkeilla. Osallistuminen on maksutonta. Vapaaehtoinen ilmoittautuminen:  https://pkk.nimenhuuto.com/ 

Huom! Molemmat ryhmät osallistuvat aluksi pyöräparaatiin ja jatkavat paraatista lenkeille!

Kaupin Kanuunat

11.00 Pyöräparaati
Lähtö Hämeenpuistosta Metson edustalta.
Kaikki pyöräilijät ovat tervetulleita juhlistamaan pyöräilyviikon alkua. Pyöräparaati lähtee Hämeenpuistosta ja kulkee Hämeenkatua, Itsenäisyydenkatua ja Tammelan puistokatua pitkin. Paraati päättyy Tammelantorille, jossa on mahdollisuus mm. saada uunituoreita pyöräilykarttoja, tutustua Tampereen polkupyöräilijöiden toimintaan ja nauttia torielämästä.

Tampereen kaupunki, Tampereen polkupyöräilijät ja Kaupin Kanuunat

9.00 – 13.00 Tampereen polkupyöräilijät; jaossa pyöräilykarttoja, pyöränhuoltoa yms.

Tammelan tori

Tampereen polkupyöräilijöiden vapaaehtoiset ovat torilla kertomassa TaPon toiminnasta. Jaossa on erilaisia pyöräilykarttoja ja myytävänä t-paitoja, pyöräilylippiksiä sekä pyöränkumien paikkasettejä. Lisäksi Motiva tarjoaa keväthuollon (=pinnallinen tarkastus, vaihteiden-, jarrujen- ja ajoasennon säätö 10€ (ei sisällä osia)).

11.30 – 13.00 Pyörälainaamo: kokeile sähköpyörää, peräpyörää tai lastenkuljetuskärryä

Tammelan tori

Tampereen kaupunki käynnistää toukokuun lopulla pilottipäiväkodeissa pyörälainaamon, josta vanhemmilla on mahdollisuus lainata sähköpyöriä, peräpyöriä ja lastenkuljetuskärryjä. Tule tutustumaan lainaamon pyöriin etukäteen ja kokeilemaan, miten matka taittuu sähköavusteisesti. Kokeiltavana on Tunturin ja Helkaman sähköpyöriä sekä lasten kuljettamiseen tarkoitettuja pyöräperäkärryjä ja peräpyöriä.

Tapo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *