5.5. lauantai – Pyöräilyviikon avaus ja Pyörä kuntoon -päivä

10.45 Kaupin Kanuunoiden vakiolenkki
Lähtö Mustalahden satamasta.

Kaksi ryhmää: Pitkä lenkki ja Tosi kevyt. Pitkän kohderyhmää ovat aktiiviharrastajat ja hyväkuntoiset. Tosi kevyt sopii aloitteleville ja leppoisaa lenkkiä haluaville sekä hyvänkuntoisille hybridi -tai fitnesspyörillä ajaville.

Pitkä lenkki ajaa 100-140 km, kesto 4-5 h, keskinopeus n. 30 km/h. Tosi kevyt ajaa 50-70 km, kesto 3-4 h, keskinopeus n. 23 km/h. Molemmilla lenkeillä omakustanteinen kahvitauko puolivälin paikkeilla. Osallistuminen on maksutonta. Vapaaehtoinen ilmoittautuminen:  https://pkk.nimenhuuto.com/ 

Huom! Molemmat ryhmät osallistuvat aluksi pyöräparaatiin ja jatkavat paraatista lenkeille!

Kaupin Kanuunat

11.00 Pyöräparaati
Lähtö Hämeenpuistosta Metson edustalta.
Kaikki pyöräilijät ovat tervetulleita juhlistamaan pyöräilyviikon alkua. Pyöräparaati lähtee Hämeenpuistosta ja kulkee Hämeenkatua, Itsenäisyydenkatua ja Tammelan puistokatua pitkin. Paraati päättyy Tammelantorille, jossa on mahdollisuus mm. saada uunituoreita pyöräilykarttoja, tutustua Tampereen polkupyöräilijöiden toimintaan ja nauttia torielämästä.

Tampereen kaupunki, Tampereen Polkupyöräilijät ja Kaupin Kanuunat

9.00 – 13.00 Tampereen Polkupyöräilijät ry:n toiminnan esittelyä

Tammelan tori

TaPon vapaaehtoiset ovat torilla kertomassa TaPon toiminnasta. Jaossa on erilaisia pyöräilykarttoja ja myytävänä t-paitoja, pyöräilylippiksiä sekä pyöränkumien paikkasettejä.

Tampereen Polkupyöräilijät

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *