6.5. lauantai

10.00 Kaupin Kanuunoiden vakiolenkki
Lähtö Mustalahden satamasta.
Maantielenkki, vauhti n. 30 km/h, matka 100–140 km, kesto 4–5 tuntia. Kahvitauko lenkin puolivälin paikkeilla. Aktiiviharrastajille ja hyväkuntoisille.

12.00 Sinkkulenkki
Lähtö Lamminpään hiihtomajalta, Velodromintie 45
Yhteinen maastopyöräilylenkki kaikille sinkuille. Tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tutustua samanhenkisiin parisuhteettomiin ihmisiin pyöräilyn merkeissä. Välillä pysähdyttään grillipaikalle testaamaan iskurepliikkejä. Omat makkarat mukaan.
Vauhti sovitetaan osallistujien mukaan. Tarvittessa ryhmä jaetaan pienemmiksi porukoiksi, jos osallistujia on paljon. Lenkin kesto 2-4 h, kaikki täysi-ikäset voivat osallistua.
Kikkailu sallittu omalla vastuulla.
Helppokulkuiseen polkuun soveltuva pyörä suotava. Kypäräpakko.
Vetäjät ja peränpitäjät voivat olla parisuhteessa. Tästä kerrotaan lenkin alussa, etteivät parhaat iskurepliikit mene hukkaan. 😉

13.00 Pyöräparaati
Lähtö Hämeenpuistosta Metson edustalta.
Kaikki pyöräilijät ovat tervetulleita juhlistamaan pyöräilyviikon alkua. Pyöräparaati lähtee Hämeenpuistosta ja kulkee Hämeenkatua, Itsenäisyydenkatua ja Tammelan puistokatua pitkin. Paraati päättyy Tammelantorille, jolla on pyöräkirppis, pyöränhuoltopaja ja mahdollisuus koeajaa Electrobiken sähköpyöriä. Pyöranhuoltopajassa yhteistyökumppanina toimii Kauppakeskus Ratina.

13.00 Käpylän kulttuuripyöräily
Lähtö Laikunlavan puistosta
Tervetuloa tutustumaan Tampereen mielenkiintoisiin pyöräilyreitteihin, Kylään kaupungissa sekä muihin tuttuihin ja tuntemattomiin kohteisiin. Lenkillä ajellaan rauhallisesti välillä pysähdellen. Noin 8 km pitkä reitti sisältää mäkiä, mutta muuten olosuhteet ovat helpohkot. Säänmukainen varustus. Kesto 1,5–2 tuntia. Käpylään ajetaan Tammelantorin kautta, jolloin pyöräparaatiin osallistuneilla on mahdollisuus lähteä mukaan kulttuuripyöräilyyn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *