6.5. sunnuntai – Perhepyöräilypäivä

10.00 Kaupin Kanuunoiden vakiolenkki
Lähtö Mustalahden satamasta

Kaksi ryhmää; kevyehkö ja vauhdikkaampi. Molemmissa matka 80-100 km. Kevyehkön kesto 4-5 h, keskinopeus n. 25 km/h. Vauhdikkaamman kesto 3-4 h, keskinopeus n. 32 km/h. Osallistuminen on maksutonta, kahvitauko omakustanteinen. Vapaaehtoinen ilmoittautuminen  https://pkk.nimenhuuto.com/ .

Kaupin Kanuunat

10.00 Pyöräretki luontoon

Lähtö Mustalahden satamasta

Retki suuntautuu Nokian kautta pikkuteitä pitkin Ylöjärvelle Pikku-Ahveniston laavulle. Perillä nautimme nokipannukahvit, paistamme makkaraa ja nautimme rauhassa kevätluonnosta ennen kuin suuntaamme pyörän keulan Tampereelle. Taivalta tulee n. 45km ja siitä osa on hiekkatietä eli maantiepyörää emme suosittele, mutta muilla pyörillä pärjää hyvin Pyöräilykypäräpakko. Pidämme matkavauhdin leppoisana, joten retki sopii hyvin myös aloittelijoille. Retken järjestäjinä toimivat Tampereen polkupyöräilijät ja Tampereen Taivaltajat ja vetäjänä on Veli Karvinen. Retki on ilmainen, terveteluloa!

10.00-13.00 Annantuvan, Hervantatuvan ja Linnainmaatuvan pyöräilytapahtuma lapsiperheille

Tampereen ensi- ja turvakoti ry:n Perhetuvat järjestävät pyöräilytapahtuman lapsiperheille klo 10-13. Mukana tapahtumassa on myös Pirkanmaan Marttojen ja Tampereen NMKY:n Perheiden mukana –hanke. Perhetupien yhteisessä pyöräilytapahtumassa on mahdollisuus pyöräillä tupien välillä Linnainmaatupa; Piettasenkatu 41 takapiha – Annantupa; Keskisenkatu 6 sisäpiha– Hervantatupa; pyörätie Ahvenispuiston/Kirkkopuiston leikkipaikan läheisyydessä.

Lisäksi on mahdollisuus tupien pyöräilypisteiden lähettyvillä pyöräillä lyhyempiä reittejä, joihin ohjeet kultakin tuvalta. Kaikista pyöräilypisteistä löytyy reittikartat, mahdollisuus pumpata ilmaa renkaisiin, pyöräilypassi joihin voi kerätä leimoja tuvilta ja pientä purtavaa & juotavaa. Sateen sattuessa pyöräilyhenkistä toimintaa sekä lapsille puuhaa tuvilla sisätiloissa. Lisätietoja tuvilta: Annantupa p. 050-4057946, Hervantatupa p. 050-4057947, Linnainmaatupa p. 050-4057948.

Tampereen kaupunki ja Tampereen ensi -ja turvakoti ry

10.00 Sinkkulenkki
Lähtö Lamminpään hiihtomajalta, Velodromintie 45
Yhteinen maastopyöräilylenkki kaikille sinkuille. Tarkoituksena on tarjota mahdollisuus tutustua samanhenkisiin parisuhteettomiin ihmisiin pyöräilyn merkeissä. Välillä pysähdyttään grillipaikalle testaamaan iskurepliikkejä. Omat makkarat mukaan.
Vauhti sovitetaan osallistujien mukaan. Tarvittessa ryhmä jaetaan pienemmiksi porukoiksi, jos osallistujia on paljon. Lenkin kesto 2-4 h, kaikki täysi-ikäset voivat osallistua.
Kikkailu sallittu omalla vastuulla.
Helppokulkuiseen polkuun soveltuva pyörä suotava. Kypäräpakko.
Vetäjät ja peränpitäjät voivat olla parisuhteessa. Tästä kerrotaan lenkin alussa, etteivät parhaat iskurepliikit mene hukkaan. 😉

Maastoon polje

11.00 -> Maksuttomia sisäpyöräilytunteja GOGO.ssa

11.00 SPINNING 55, GOGO City

17.00 THE TRIP 40, GOGO Park

Tule tutustumaan maksutta spinning ja trip tunneille eri GOGO:hin! http://gogo.fi

14.00 Perheretki Niihaman Majalle
Lähtö UKK-instituutilta, Kaupinpuistonkatu 1
Koko perheen pyöräretki, jossa ajetaan Kaupin läpi Niihaman majalle ja takaisin. Matka ja vauhti sopivat pienellekin polkijalle. Retken pituus on n. 5 km suuntaansa.
Niihaman majan pihapiirissä on käytössä kolme erillistä nuotiopaikkaa makkaran- ja lätynpaistoa varten.  Lisätietoa Niihaman Majasta löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/NiihamanMaja

Tampereen kaupunki ja Tampereen polkupyöräilijät

 

 

 

Tapo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *