9.5. tiistai

Pyörällä töihin -päivä

07.00–09.00 Pyörällä töihin -päivän aamupala ja pyöränhuoltopiste
Laikun lava
Tampereen polkupyöräilijät sekä Kauppakeskus Ratina tarjoilevat perinteisen “Pyörällä töihin” -päivän aamupalan. Kahvia, teetä, hedelmiä ja sämpylöitä tarjoillaan niin kauan kuin niitä riittää. Lisäksi tarjolla on keväthuoltoa työmatkalaisten pyörille. Huollon tarjoaa Tampereen polkupyöräilijät ry

18.00–20.00 Pyörämatkailuilta: Lotta Erikssonin esitelmä
Pääkirjasto Metso, Lehmus-sali
Tamperelainen maailmanmatkaaja Lotta Eriksson kertoo  pyörämatkailuillassa sanoin ja kuvin puolentoista vuoden matkastaan pyörän selässä Euroopassa ja Aasiassa. Eriksson aloitti pitkän pyörätaipaleensa Suomesta kesäkuussa 2015, teki välillä asiointipiipahduksen Suomeen, jatkoi uudelleen matkaansa ja palasi Thaimaasta takaisin Suomeen kymmenien Aasian ja Euroopan maiden kautta. Matka tarjosi kaikkea trooppisista helteistä lumisateisiin ja tasangoista vuoristoihin, ja teki sunnuntaipyöräilijästä kertaheitolla “ääripyöräilijän”.
Pyörämatkailuillan järjestävät yhteistyössä Tampereen Kaupunginkirjasto, Tampereen Polkupyöräilijät, Tampereen Taivaltajien pyöräilyjaosto, Kaupin Kanuunat sekä Tampereen ympäristönsuojeluyhdistyksen retkiryhmä. Paikan päällä voit tutustua myös näiden järjestöjen toimintaan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *