Info

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään satojen tapahtumien ja muiden pyöräilyaktiviteettien vauhdittamana 4.-12.5.2019.

Pääteema on tänä vuonna pyörämatkailu, painottuen oman kunnan ja lähialueen pyörämatkailukohteisiin ja -mahdollisuuksiin. Lähiluonto ja kulttuurikohteet tutuksi!

Pyöräilyviikon teemapäivät (ja ladattavat logot)

Kauppoja ja muitakin toimijoita varten on tehty lisäksi “Tervetuloa pyöräilijä!” -tunnus, jonka voi printata ja laittaa näkyville vaikka kaupan ikkunaan. Tunnusta voi tietysti käyttää muutenkin toivottamaan pyöräilijät tervetulleeksi ja esimerkiksi pyöräpysäköinnin positiivisen viestin vahvistamisessa.

Pyöräilyviikon muut logot: 

Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jo 29. kertaa. Pyöräilyviikolla Suomi pyöräilee -kampanja haastaa kunnat, seurat, yhdistykset, järjestöt ja työpaikat  järjestämään pyöräilyyn liittyvää toimintaa joka puolella Suomea. Pyöräilyviikko pitää sisällään paljon tapahtumia sekä itse pyöräilystä että sen edistämisestä kiinnostuneille. Tiedotusvälineissä voi kertoa esim. uusista pyöräilymahdollisuuksista sekä mielenkiintoisista pyöräilykohteista ja -reiteistä. Kunnan päättäjiä ja julkisuuden henkilöitä voi pyytää mukaan pyöräilyä markkinoimaan. Tapahtumat kannattaa oman paikkakunnan viestintäkanavien lisäksi ilmoittaa Pyöräilyviikon ja Liikkujan viikon yhteiseen tapahtumakalenteriin, jota pidetään esillä Pyöräilyviikon valtakunnallisessa viestinnässä. Pyöräilyviikkoon liittyvät yhteydenotot: info(at)poljin.fi.

 

Lisätietoja muiden kaupunkien pyöräilyviikon tapahtumista löytyy pyöräilykuntien verkoston kotisivuilta.

Lisätietoja Tampereen pyöräilyviikon pääjärjestäjistä Tampereen kaupungista löydät täältä, Tampereen polkupyöräilijät ry:stä täältä ja  Kaupin Kanuunoista täältä.

Tapo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *