5.5. sunnuntai – Suurenmoinen Pyöräparaati

Koko perheen avoin pyöräkulkue Laikun lavalta Sorsapuistoon

Tule mukaan iloiseen perheiden pyöräkulkueeseen! Ohjelma alkaa Laikun lavalla koko perheen jumpalla ja hengennostatuksella. Tämän jälkeen SUURENMOINEN PYÖRÄPARAATI kulkee rauhallisesti kohti Sorsapuiston kenttää, jossa järjestetään pyöräilyviikon päätapahtuma SUURENMOINEN KEVÄTJUHLA.

Paraatiin ovat tervetulleita kaikki lapsista, nuoriin, vanhempiin ja isovanhempiin. Kulkueeseen voit koristella pyörästäsi sinulle ikimuistoisen näköisen ja pukeutua hauskasti, että varmasti erotut kunnolla Tampereen katukuvasta!
Tule siis nauttimaan ainutlaatuisesta ja hauskasta pyöräilykokemuksesta koko perheen kanssa sekä haasta kaikki tuttavat, kaverit ja sukulaiset mukaan. Tehdään isolla joukolla pyöräilyä ja hyötyliikuntaa näkyväksi Tampereella!

OHJELMA
10.30 Kokoontuminen laikun lavalla
10.45 Hengen nostatus ja jumppa koko perheelle
10.55 Ohjeistus
11.00 Paraati starttaa
11.15 Paraati päättyy Sorsapuistoon, jossa alkaa Suurenmoinen Kevätjuhla

Matka on noin 1.6 km pitkä ja se edetään rauhallisesti ja turvallisuus huomioiden. Pyöräilyparaatin kartta ilmoitetaan myöhemmin.
Paraatiin ei tarvitse ilmoittautua.

Kysy lisätietoja SUURENMOISESTA PYÖRÄPARAATISTA:
Olli-Pekka Toikkonen, Liikkuva Perhe -hanke 044 486 3816
Sami Husari, Perheiden mukana -hanke 050 3421633

Kulkueen pyöräilyviikon päätapahtumaan johdattaa Tampereen kaupungin Liikkuva Perhe -hanke ja YMCA Tampereen Perheiden mukana -hanke.
Halutessasi sinä tai yhteisösi voi johdattaa kanssamme kulkuetta ja levittää kulkueen sanomaa: ilmoittaudu mukaan olli-pekka.toikkonen@tampere.fi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *