Edullinen autolaina pyöräilijälle talveksi

with No Comments

Vaikka pyöräily onkin kivaa ja Tampere lähialueineen tarjoaa upeat puitteet pyöräilylle, harva kuitenkaan pyöräilee Suomen olosuhteissa ympäri vuoden.

Liukkaalla talvisäällä pyöräily voi olla jopa vaarallista! Edullinen autolaina voikin auttaa pyöräilijää hankkimaan talveksi alleen nelipyöräisen kulkuvälineen. Lue tästä artikkelista, mistä pyöräilijä löytää edullisen autolainan näppärästi ja nopeasti!

Mistä edullinen autolaina?

Pyöräilijän edullinen autolaina löytyy autolaina.com-sivustolta. Et tarvitse edes vakuuksia voidaksesi hakea edullista autolainaa sivuston kautta. Autolaina.com kilpailuttaa autolainat puolestasi ja auttaa sinua löytämään halvimman mahdollisen koron autolainallesi.

Autolainan hakeminen sivuston kautta on helppoa, sillä kilpailuttamisprosessi pyörähtää käyntiin yhden hakemuksen täyttämällä – eikä tähän mene juuri muutamaa minuuttia enemmän aikaa.

Miten mitoittaa autolaina oikein?

Mieti ensin tarkasti, kuinka paljon autolainaa tarvitset ja merkitse tämä summa hakemuksesi lainasummaksi. Sinulla on ehkä jo mielessäsi automalli, jonka haluat ostaa ja tiedät luultavasti melko tarkasti paljonko tällainen auto maksaa. Olet luultavasti jo päättänyt, ostatko auton uutena vai käytettynä.

Sinulla saattaa olla myös säästöjä, jotka haluat käyttää auton ostamiseen eikä sinun säästöjen ansiosta tarvitse ottaa koko auton ostohintaa lainana. Kaikki nämä tiedot auttavat sinua arvioimaan, kuinka paljon lainaa tarvitset. Jos tarvitset auton ostamista varten autolainaa esimerkiksi 15 000 euroa, valitse tämä summa hakemuksen alasvetovalikosta.

Siirry tämän jälkeen valitsemaan toivomasi autolainan laina-aika. Voit kokeilla hakemuksen alasvetovalikosta laina-aikaa vaihtamalla, kuinka paljon muutokset laina-ajassa vaikuttavat autolainasi arvioituun kuukausierään.

Kymmenen vuoden laina-ajalla 15 000 euron autolainan arvioitu kuukausierä on 158 euroa. Jos laina-aikaa pidennetään 15 vuoteen, laskee autolainan arvioitu kuukausierä 116 euroon.

Ero kuukausitasolla on melko pieni, mutta autolainasi laina-aika pitenee viidellä vuodella, mikä on autojen kohdalla melko pitkä aika. Kannattaakin huomioida, että kun laina-aika pitenee, kasvavat autolainan kokonaiskulut.

Kun autolainan lainasumma, laina-aika ja arvioitu kuukausierä näyttävät olevan kunnossa, on aika täyttää sivuston hakemukseen etunimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja jatkaa eteenpäin autolainan hakuprosessissa.